Produk Utama

vffs bagger packing machine with filler auger for paprika and chilli powder food

vffs bagger packing machine with filler auger for paprika and chilli powder food

Aplikasi cocok kanggo bubuk rempah-rempah, glepung, bubuk coco, bubuk cabe, bubuk kunir, bubuk masala, bubuk kimia, bubuk mrico dll otomatis ...

Formulir vertikal uyah ngisi mesin segel kanthi cup volumetrik

Formulir vertikal uyah ngisi mesin segel kanthi cup volumetrik

Aplikasi: Cocog kanggo ngemas panganan garing kanthi bentuk sing ora teratur lan kudu akurasi ukuran dhuwur, kayata: beras, ...

500g-2kg ketchup sauces packaging machine

500g-2kg ketchup sauces packaging machine

Aplikasi Kanggo Cairan & Semi-padhet, kayata Water, Juice, Milk, Purees, Sos, Wax, Gel, Ointments Fitur Stainless steel sistem ...

otomatis rotary food packing machine zipper bag

otomatis rotary food packing machine zipper bag

Aplikasi Rotary bag-given packing machine with different dosing (eg multihead weigher, filler filler, filler liquid etc.) bisa cocok kanggo ...

mesin kemasan granular sing wis digawe kanthi horisontal otomatis

mesin kemasan granular sing wis digawe kanthi horisontal otomatis

Aplikasi SHG Series HFFS machine For Chips, Biscuits, Pasta, Nuts, Beans, Popcorn, Sereals, Snuff Extruded, Confectionery, Pried & Frozen ...

ngadeg munggah spout kantong horisontal formulir isi segel mesin packing

ngadeg munggah spout kantong horisontal formulir isi segel mesin packing

Deskripsi produk Mesin SHF Series HFFS dirancang kanggo wangun isi lan segel ajaib saka reel film biaya rendah, kanthi ...

KONTAK SAIKI

Hubungi Kami Kanggo Daftar Harga, Video, Gambar dll. Yen Sampeyan Duwe Sembarang Pitakonan, Mangga Mari Kita Ketahui. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing 12 Jam!

Babagan awake dhewe

IAPACK - What We Do

IAPACK - What We Do

IAPACK minangka prodhuk terkemuka saka garis lan peralatan kemasan sing nyawiji karo macem-macem industri, kalebu pangan, minuman, obat, nutraceutical, kimia, biologi lan perawatan pribadi kanggo padatan, cairan, bubuk, lan granula. Penawaran produk kita dipusatake ing Complete Lines, ngirim, mbentuk tas, dosis, pengepakan, pendeteksi, kartoning lan palletizing lan dilengkapi karo tim wong sing bakal ndhukung sampeyan saka prakiraan kabutuhan pre-engineering liwat start-up lan latihan. Kita baris packaging dirancang kanggo ketemu packaging sampeyan ...

Info liyane

Produk paling anyar

kacang mesin pengepakan vertikal

kacang mesin pengepakan vertikal

Aplikasi aplikasi mesin pengepakan kacang vertikal, kabeh jenis bahan gandum, bahan lembaran, bahan strip, lan bahan abnormitas, kayata permen, wiji melon, keripik, kacang, nutlet, woh, jelly, biscuit, confection, camphorball, currant, almond, coklat , filbert, jagung, Kentang Kacang, bahan makanan pet, bahan makanan dilatant, piranti keras lan plastik bisa ditimbang ...

Maca liyane
otomatis quad seal bag packaging machine volumetric cup fill machine

otomatis quad seal bag packaging machine volumetric cup fill machine

Aplikasi Kanggo bahan-bahan sing mbutuhake akurasi dhuwur saka pangukuran utawa pengawasan sing ati-ati, umpamane pangan, screw, utawa mie. Macem-macem jinis tas kasedhiya, kayata tas, tas ngadeg, tas back-sealing, 3 utawa 4 sisi sealing bag, tas sing nyambung, etc Fitur Kontrol komputer lan layar tutul Inggris-Cina kanggo operasi gampang tanpa nolak ...

Maca liyane
tas ing tas packing machine

tas ing tas packing machine

Aplikasi: Iku jinis gedhe packing machine kanggo kanthong amba. Ora mung cocok kanggo granule nanging uga produk bubuk, kayata beras, gula, permen, gandum, glepung, panganan beku, kacang-kacangan, lan liya-liyane. Fitur-fitur: * Mesin tipe gedhe sing bisa nangani nganti 10kg produk.

Maca liyane